Mindful Mind Tender Heart
Mindful Mind Tender Heart
MENU

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Hier kunt u uw e-mailadres opgeven.

  

Een plek om te rusten. In stilte zijn. Met open zintuigen, open hart en een kalme geest. Ontvankelijk en onderzoekend leren kijken. Naar binnen en naar buiten. En zo te leven.

Maria Meulenbeek

 

Mijn naam is Maria Theresia Cecilia Meulenbeek. 

                                                                                                                                                                                              

Foto Maria MeulenbeekRuim 20 jaar geleden ben ik begonnen met meditatie en met verdieping in het filosofische en het levensbeschouwelijke gedachtengoed ervan. Het is een essentieel onderdeel van mijn leven geworden.

 

In mijn werk als docent in het HBO Gezondheidszorg-onderwijs, kwam ik in aanraking met Mindfulness. Ik was zo onder de indruk van de positieve effecten ervan, dat ik besloot tot het volgen van een tweejarige post academische opleiding tot Mindfulness trainer en aansluitend een opleiding tot Compassie trainer. Sindsdien geef ik Mindfulness en Zelfcompassie trainingen. In een ziekenhuis, bij een organisatie voor begeleid wonen, bij een gezondheidszorg - centrum en in een grote overheidsinstelling.

 

Ik ben VMBN lid categorie 1 en gecertificeerd als trainer Mindfulness in Organisaties.

 

 

CONTACT
e-mail: info@mindfulmindtenderheart.nl
Telefoon:
(06) 23 82 78 50


De informatie op deze site is voor iedereen, ongeacht leeftijd functie of beroep, die op zoek is naar verdieping van levensvragen of die benieuwd is naar een radicaal andere manier van omgaan met emotionele of fysieke spanning en pijn.


© M.T.C.Meulenbeek All Rights Reserved