Mindful Mind Tender Heart
Mindful Mind Tender Heart
MENU

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Hier kunt u uw e-mailadres opgeven.

  

Wie zijn wortels vernietigt kan niet groeien

Hundertwasser

Praktijk 


MindfulMind TenderHeart   Care for what arises’

Mindful Mind staat voor een heldere en opmerkzame geest als onontbeerlijk voor het verruimen en verdiepen van bewustzijn. Het woord ‘heart’ staat voor liefde en geraakt kunnen worden. In het woord ‘tender’ zit zowel tederheid als kwetsbaarheid. Als je in contact kunt staan met kwetsbaarheid, van jezelf en van de ander, dan ontstaat er meer ruimte voor compassie en liefde als basis voor ‘care for what arises.’ Zorgzaamheid voor wat er intern en extern aan de orde is. Een heldere geest en een teder hart zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden voor het ontwikkelen van inzicht en wijsheid. Want ‘waar het hart zich opent krijgt het oog op een dieper niveau meer te zien’. Dit zijn essentiële elementen in de trainingen die ik aanbied.

 

Voor zakelijke documenten kies ik voor de bedrijfsnaam Meulenbeek Training & Coaching | Mindfulness Compassie Communicatie.

 

Locatie

Voor kleine groepen en individuele gesprekken beschik ik over een mooie rustige trainigingsruimte.

 

’Voorbij de ideeën van goed en fout is een plek, en daar ontmoet ik jou’ Rumie

 

 

 

Missie

Mijn missie is Mindfulness en Compassie een manier van leven te laten zijn. Ik zou met mijn leven en werk willen bijdragen aan een wereld waarin het vanzelfsprekend is dat je ervaringen onderzoekt en mededogen cultiveert en daardoor meer in staat bent heldere liefdevolle keuzes te maken voor jezelf en in contact met anderen. Voor mijn Mindfulness en Zelfcompassie en Communicatie trainingen betekent dit dat het onderzoekende centraal staat en de vraag: ‘wat is behulpzaam bij het goede te doen in het leven’.

 

Door de eeuwen heen is er veel nagedacht over hoe te leven, door filosofische tradities zowel in het Oosten als in het Westen. Ik wil die kennis meenemen in mijn leven en werk.

 

 

Visie

Mindfulness krijg steeds meer bekendheid. Ook omdat uit wetenschappelijk onderzoek blijkt hoeveel waarde het heeft voor omgaan met stress en pijn en voor de algehele gezondheid. Ik wil me inzetten voor het bewaken van het oorspronkelijke gedachtengoed en de essentie van het onderzoeken van ervaringen voor het verkrijgen van inzicht. Wat mij betreft is Mindfulness niet los te koppelen van morele en ethische aspecten. 

 

Het gaat om ervaren wat er is en dat op een open liefdevolle manier te onderzoeken en ontleden, met als doel het bewustzijn te verruimen en meer van jezelf als mens en van de ander en van het leven te begrijpen. Dat kan leiden tot heling en uiteindelijk tot inzicht, verbinding en wijsheid.

 

 

Aanbod en Aanmelding

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn aanbod dan vind u op deze site meer informatie.

Voor vragen kunt u me bereiken via: info@mindfulmindtenderheart.nl

Mocht u zich willen aanmelden voor een training, kijk dan onder Particulieren bij Aanmelding.

Na verzoek om een offerte of deelname aan een training of coaching, ontvangt u voor akkoord

de Algemene Voorwaarden & Privacy Policy van Meulenbeek Training & Coaching.

 

Privacy Policy

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wetgeving voor gegevensbescherming van kracht.

Meulenbeek Training & Coaching hecht grote waarde aan het beschermen en waarborgen

van gegevens van haar opdrachtgevers en deelnemers.

Ze stelt alles in het werk om te voldoen aan de nieuwe AVG wetgeving.

Lees meer over de Privacy Policy van Meulenbeek Training & Coaching documenten/Privacy Policy Meulenbeek Training & Coaching.pdf

 

 

 

 

 

CONTACT
e-mail: info@mindfulmindtenderheart.nl
Telefoon:
(06) 23 82 78 50


De informatie op deze site is voor iedereen, ongeacht leeftijd functie of beroep, die op zoek is naar verdieping van levensvragen of die benieuwd is naar een radicaal andere manier van omgaan met emotionele of fysieke spanning en pijn.


© M.T.C.Meulenbeek All Rights Reserved