Mindful Mind Tender Heart
Mindful Mind Tender Heart
Houd me op de hoogte

Mindfulness is about being fully awake in our lives. It is about perceiving the exquisite vividness of each moment. We also gain immediate access to our own powerful inner resources for insight, transformation, and healing.

Jon Kabat-Zinn

Mindfulness

Wat is mindfulness?

 

Mindfulness is een zeer toegankelijke methode door zijn eenvoud, geaardheid en helderheid. Het een proces van dieper in contact komen met jezelf als persoon en als mens en het is een proces van je meer open kunnen stellen voor de rijkdom van het leven om je heen. Het helpt je te verbinden met je eigen bronnen van heling, kracht en wijsheid.

 

Mindfulness betekent letterlijk: opmerkzaamheid, oplettendheid. Het leert je bewust te zijn van wat er gebeurt en in contact te zijn met wat je daarbij ervaart. Het verruimt en verdiept je bewustzijn. Het leert niet om ergens van af te komen maar juist om er dichterbij te komen! Mindfulness leert het uit te houden met wat er intern en extern aan de orde is en dat te durven onderzoeken en leren kennen. Zodat je meer adequate gezondere en wijzere keuzes kunt maken. Mindfulness bestaat uit een reeks van vaardigheden die te leren zijn.

 
 

CONTACT
e-mail: info@mindfulmindtenderheart.nl
Telefoon:
(06) 23 82 78 50


De informatie op deze site is voor iedereen, ongeacht leeftijd functie of beroep, die op zoek is naar verdieping van levensvragen of die benieuwd is naar een radicaal andere manier van omgaan met emotionele of fysieke spanning en pijn.


© M.T.C.Meulenbeek All Rights Reserved