Mindful Mind Tender Heart
Mindful Mind Tender Heart
MENU

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Hier kunt u uw e-mailadres opgeven.

  

Een moment van zelfcompassie kan je hele dag veranderen. Een aaneen-schakeling van dergelijke momenten kan het verloop van je leven veranderen.

Christopher Germer

Zelfcompassie

Wat is Zelfcompassie ?

 

Compassie wordt ook wel mededogen genoemd. Mededogen betekent je betrokken voelen en laten raken door pijn en lijden van jezelf en van de ander. Gepaard gaand met de intentie dit lijden te verlichten. Hoe meer compassie je voor jezelf kunt voelen hoe meer compassie je een ander kunt geven. Compassie en zelfcompassie gaan hand in hand.

  

We hebben als mens het vermogen om met wijsheid in het leven te staan. Vanuit een heldere geest en een liefdevol hart. Toch blijkt dat niet zo gemakkelijk te realiseren in ons leven. Er is zoveel wat ons zicht vertroebelt en ons hart doet sluiten. Met alle gezondheidsklachten van dien. De Zelfcompassie training leert vaardigheden om voor onszelf te kunnen zorgen daar waar sprake is van ongezonde of schadelijke innerlijke patronen. Het leert daar waar verharding is te verzachten en daar waar afgeslotenheid is te openen. Met als gevolg een betere emotionele balans en een betere gezondheid.

 

CONTACT
e-mail: info@mindfulmindtenderheart.nl
Telefoon:
(06) 23 82 78 50


De informatie op deze site is voor iedereen, ongeacht leeftijd functie of beroep, die op zoek is naar verdieping van levensvragen of die benieuwd is naar een radicaal andere manier van omgaan met emotionele of fysieke spanning en pijn.


© M.T.C.Meulenbeek All Rights Reserved